Välkomna till
Tjust Bike & Running Clubs hemsida.
Motionsklubben i tiden.

Klubblokalen
Baumansgatan 4,
593 32 Västervik

Möte cykling 2016

 

Vi var 17 st som samlades och diskutera olika frågor inför 2016.

 

Första ämnet var vilka lopp Klubben skall stå för Minibuss.

 Vi kom fram till 4 olika. Kolmårdsbiken, Cykel rallaren (som är ett sidningslopp till cykelvasan), Ränneslätt och Ulricehamn. Michael S kommer sköta evenemang på Facebook och boka buss. Gäller medlemmar, och kommer kosta 200/ per för resan. Givetvis kommer medlemmar köra andra lopp också, skriv vad du tänkt åka så kanske man kan samåka till loppen.

 

Andra var träningar

 Teman träning som körs på torsdagar KL 18, kommer vara olika intervaller, rundbanor, backträning mm alla kan vara med efter egen förmåga. Prova på körs på söndagar KL 10, startar i mars, och kommer köras på söndagar till det blir ljust på kvällen, Då ändrar vi den till tisdagar KL 18 . Vi kommer försöka få in distans på söndagar eller något annat. Peter F kommer skapa evenemang för detta. Vi sa att man kan prova på 3 ggr sedan är det bra om man blir medlem i klubben.

Ungdomsträningen kommer hålls samtidigt som prova på.

Vi kommer försöka utnyttja MTB banan så mycket som möjligt.

Vi behöver ledare till olika grupper, hör av er till Michael Schloenzig om du är intresserad och leda en grupp, blir vi många så blir det inte så ofta.

Mek-kvällar ska anordnas i klubblokalen.

 

Tredje ämnet var en CUP

Mats W kommer sköta admin på det, och Hans W kommer vara funktionär, vi behöver hjälp, så hör av er till Hasse eller Mats om ni är intresserade. Mats fixar datum och inbjudan, ska även bjuda in grannklubbar. Cupen kommer gå på våran MTB bana, kan även bli ett pannlampas race, Mats återkommer med det.

 

Övrigt

  • Är det någon som skulle vilja leda landsvägs cykling, förslag samma tider som prova på. Intresset för landsväg finns. Och har kommit upp tidigare.
  • Vi ska försöka få ihop mera lag detta år till Mera lera 12h, ett 12 timmars mtb lopp, man kan köra singel, 3manna eller 6 manna lag.
  • Spelar du på svenska spel, registrera Tjust bike and running club på din startsida på svenska  spel, ger pengar till klubben.
  • Ska även framföra till hemsida ansvarig, en enklare förklaring på hur man gör för att bli medlem. Man reggar sig på idrott online genom att gå in på tjust brc hemsida, klicka på om tjust fliken. Där finns länken till Idrott online. sedan betalar man in på PG eller swish. När anmälan och betalning kontrollerats, kommer ett mail från idrott online.
  • Tänker du träna andra tider, skriv detta på MTB tours ”Facebook” om du vill ha sällskap

 

 

Tack för visat intresse, ses på en cykel 2016.

 

 
stäng